Вівторок, 17.05.2022, 16:53
Вітаю Вас Guest | RSS
медичний реабілітаційний центр
МВС України "Миргород"
Меню сайту
Категорії каталога
Держзакупівля 2009 [4]
Держзакупівля 2010 [85]
Держзакупівля 2011 [149]
Держзакупівля 2012 [7]
Держзакупівля 2013 [6]
Держзакупівля 2014 [8]
Держзакупівля 2015 [18]
Держзакупівля 2016 [2]
Держзакупівля 2017 [0]
Держзакупівля 2018 [0]
Держзакупівля 2019 [0]
Держзакупівля 2020 [0]
Держзакупівля 2021 [19]
Держзакупівля 2022 [4]
Корисна інформація
Погода


Курс амереканського долара

Курс євро

Рух потягів

Форма входу
Login:
Password:
Пошук
Наші друзі
Статистика
Головна | Держзакупівля | Реєстрація | Вхід
Головна » Файли » Держзакупівлі » Держзакупівля 2022

ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (буряк столовий, морква, капуста, цибуля ріпчаста, помідори тепличні, огірки тепличні
[ ]
Назва закупівлі : ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (буряк столовий, морква, капуста, цибуля ріпчаста, помідори тепличні, огірки тепличні, цибуля зелена (очищена), листкові овочі (петрушка, кріп), яблука, банани, редиска червона)
Ідентифікатор закупівлі UA-2022-01-21-015022-b

Очікувана вартість закупівлі : 136 743, 00 грн.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ І ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

до предмету закупівлі
ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (буряк столовий, морква, капуста, цибуля ріпчаста, помідори тепличні, огірки тепличні, цибуля зелена (очищена), листкові овочі (петрушка, кріп), яблука, банани, редиска червона),

п/п Найменування предмету закупівлі,
код відповідного класифікатору предмета закупівлі Од. виміру Кількість
1 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Буряк столовий)
ДК 021:2015: 03221111-7 - Буряк кг 1600
2 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Морква)
ДК 021:2015: 03221112-4 - Морква кг 950
3 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Капуста)
ДК 021:2015: 03221410-3 - Капуста качанна кг 1100
4 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Цибуля ріпчаста)
ДК 021:2015: 03221113-1 - Цибуля кг 300
5 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Помідори тепличні)
ДК 021:2015: 03221240-0 - Помідори кг 150
6 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Огірки тепличні)
ДК 021:2015: 03221270-9 - Огірки
кг 150
7 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Цибуля зелена (очищена))
ДК 021:2015: 03221113-1 - Цибуля кг 50
8 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Листкові овочі (петрушка))
ДК 021:2015:03221300-9 - Листкові овочі
кг 15
9 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Листкові овочі ( кріп))
ДК 021:2015:03221300-9 - Листкові овочі кг 15
10 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Яблука)
ДК021:2015: 03222321-9 - Яблука
кг 1300
11 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Банани)
ДК021:2015: 03222111-4 - Банани
кг 100
12 ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (Редиска червона)
ДК021:2015:03221110-0 - Коренеплідні овочі
кг 100

Для Учасників, які братимуть участь у тендері на закупівлю ДК 021 – 2015 (CVP) – 03220000-9 овочі, фрукти та горіхи (буряк столовий, морква, капуста, цибуля ріпчаста, помідори тепличні, огірки тепличні, цибуля зелена (очищена), листкові овочі (петрушка, кріп), яблука, банани, редиска червона), Замовник визначає наступне:

Умови поставки: предмет закупівлі підлягає доставці Учасником згідно заявок Замовника партіями за адресою Замовника з дотриманням термінів його реалізації. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні.
Термін придатності предмету закупівлі: на момент поставки має складати не менше 85 %.
Термін поставки: поставка предмету закупівлі здійснюється Учасником на протязі двох діб з моменту отримання заявки від Замовника. Обсяг та частота завозу предмету закупівлі повинні бути не рідше 2-3 разів на тиждень і регулюються в залежності від терміну його реалізації та кількості відпочиваючих, які оздоровлюються в МРЦ (система замовлень).
Місце поставки: вул.Українська, 60, м.Миргород, Полтавська область.
Оплата товару: Оплату за поставлені товари буде проведено бюджетними коштами з відповідного рахунку Державної казначейської служби України. Розрахунки проводяться шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Учасника. Замовник розраховується за поставлений предмет закупівлі на умовах відстрочки платежу на термін до 30 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений предмет закупівлі здійснюється протягом 7 банківських днів з дня отримання бюджетного призначення на фінансування закупівлі на реєстраційний рахунок Замовника. Усі розрахунки проводяться у безготівковому вигляді за формою платіжного доручення.
Вимоги до транспортування для транспортування предмету закупівлі повинен бути виділений спеціалізований транспорт, який повинен пройти дезінфекційну обробку, бути чистим, в справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається мийці, обладнаний під перевозку продуктів харчування, їх зберігання та запобігання забрудненню із дотриманням товарного сусідства.
Водій – експедитор або експедитор зобов’язаний мати при собі особисту медичну книжку та спецодяг, суворо дотримуватися особистої гігієни та правил транспортування харчових продуктів.
Транспортні витрати: за рахунок Учасника.
Тара, упаковка, маркування: поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність предмету закупівлі під час транспортування і збереження.
Маркування харчових продуктів повинно містити обов'язкову інформацію, що визначена в «Технічному регламенті щодо правил маркування харчових продуктів».
Маркування наноситься на етикетку, ярлик, поверхню споживчої або транспортної тари способом, який забезпечує чіткість читання.
Якість та безпечність предмету закупівлі: якість предмету закупівлі повинна відповідати діючим на території України державним стандартам. Предмет закупівлі не повинен містити ГМО. Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними, рахунками, документами, які засвідчують якість, безпеку та походження предмету закупівлі).
Приймання товару по кількості здійснюється відповідно до товаросупровідних документів, по якості – відповідно до документу виробника, що засвідчує його якість. Приймання товару оформлюється видатковими накладними, які підписуються матеріально відповідальними особами сторін.
На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається постачальнику, Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 календарного дня.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.
№ з/п Найменування Опис та характеристика товару Фасування Одиниця виміру Кіль-кість
1. Буряк столовий Буряк має бути салатного сорту, свіжим, вінегретним, вирощеним у природних умовах без перевищеного вмісту хімічних речовин, свіжим, чистим, достатньої зрілості, не зів’ялим, не тріснутим, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням. Товарний сорт – перший. Смак і запах – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Внутрішня будова – м’якуш соковитий, темно – червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами. Товар повинен бути упакований у сітки, без ГМО. вагова кг 1600
2. Морква Морква має бути свіжою, столовою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чиста, не зів’яла, здорова, достатньої зрілості, ціла, не тріснута, без зайвої зовнішньої вологості, без бадилля, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, типових для даного сорту форми і забарвлення. Пакування - сітка. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. За типом використання – морква харчова. За кольором – помаранчево – червона. За класами якості – перший клас: очищена від землі сухим способом. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю, та сторонніми запахами. Без ГМО. вагова кг 950
3. Капуста Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, без загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків. Не пошкоджена шкідниками. Харчові добавки та ароматизатори відсутні. Без ГМО. вагова кг 1100
4. Цибуля ріпчаста Зовнішній вигляд – відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, вирощеною в природних умовах, без перевищення вмісту хімічних речовин, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами: без механічних пошкоджень. Товарний сорт – вищий. Смак і запах – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається цибуля підморожена, що загнила, із стороннім запахом. Упаковка – сітка. Без ГМО. вагова кг 300
5. Помідори тепличні Томати свіжі, середнього розміру, вирощені в природних умовах. Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, типової для ботанічного сорту форми, з плодоніжкою або без плодоніжки, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, без ознак гнилі та механічного пошкодження, неперезрілі, без зайвої вологості, без стороннього запаху і присмаку. вагова кг 150
6. Огірки тепличні Огірки свіжі - сорт вищий. Плоди цілі, свіжі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з плодоніжкою або без неї, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без ознак гнилі. Розмір – короткоплідні 8-10 см. вагова кг 150
7. Цибуля зелена (очищена) Цибуля зелена повинна бути молодою, свіжою, без квіток та крупних стеблин, без гнилі, не пожовкла, не пошкоджена, не прим’ята, без землі, високої якості. вагова кг 50
8. Листові овочі (петрушка) Зелень повинна бути молодою, свіжою, без квіток та крупних стеблин, без гнилі, не пожовкла, не пошкоджена, не прим’ята, без землі, високої якості. вагова кг 15
9. Листові овочі (кріп) Зелень повинна бути молодою, свіжою, без квіток та крупних стеблин, без гнилі, не пожовкла, не пошкоджена, не прим’ята, без землі, високої якості. вагова кг 15
10. Яблука Яблука мають бути солодкі, кисло-солодкі на смак. Плоди мають бути середнього розміру, цілі, здорові, чисті, щільні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, пошкоджень шкідниками, уражених хворобами, в’ялих, підморожених, колір відповідно до сорту , без плям. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. вагова кг 1300
11. Банани Банани мають бути свіжі, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах - без сторонніх домішок. Упаковка - картонні ящики. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. вагова кг 100
12. Редиска червона Редис обрізаний раннього врожаю 2022 року.
Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України.
Коренеплоди мають бути високоякісні, свіжі, зрілі, чистими, здоровими, твердими без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі, тріщин та механічного пошкодження, сонячних опіків та пошкодження шкідниками. Незадерев’яніла без надлишку зовнішньої вологості без сторонніх запаху та присмаку.
Пакування – ящики з маркуванням.
Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам.
Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання вагова кг 100

Товар повинен відповідати вимогам абз.4 п.2 частини першої розпорядження Кабінету Міністрів України «Про пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів» від 11.09.2014р. №829-р, згідно з яким заборонено здійснення державних закупівель товарів,робіт і послуг у юридичних осіб – резидентів Російської Федерації державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу яких перебуває у власності Російської Федерації, а також у інших суб’єктів господарювання , що здійснюють продаж товарів, робіт і послуг походженням з російської Федерації, крім випадків, коли заміщення таких предметів закупівлі іншими неможливе, що підтверджено Міністерством економічного розвитку і торгівлі.
Категорія: Держзакупівля 2022 |
Переглядів: 50 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
МРЦ МВС України "Миргород" © 2022